joi, 13 ianuarie 2011

Fortele militare - Armata terestra - Infanteria US

Infanteria
Infanteria US (model Standard 2002)

La ora actuala, pot mobiliza exact 790 de soldati, organizati in 8 divizii (3 blindate, 2 mecanizate si 3 de infanterie), plus alti 50-60 din trupe speciale (organizati dupa model SAS sau Navy SEALS).
Diviziile sunt constituite din aproximativ 90-100 soldati, indiferent daca sunt blindate, mecanizate sau infanterie. Diviziile blindate si cele mecanizate au la centru o divizie de infanterie, in jurul careia graviteaza tot felul de vehicule, blindate sau nu. Aceste unitati sunt autonome, avand ca subdiviziuni 2 sau 3 regimente, fiecare cu cate 2 sau 3 batalioane. Fiecare batalion poate indeplini un anume rol (artilerie, AA, garda, asalt, antitanc, radiotransmisie si radiolocatie, etc), sau poate fi pur si simplu de infanterie. Soldatii din aceste unitati indeplinesc rolurile pentru care sunt repartizati, insa pot, de asemenea, sa indeplineasca si alte roluri. Absolut toti soldatii sunt combatanti activi, deci fiecar poate lua parte la lupta, cu arma caracteristica.

Si in acest capitol exista cateva conventii, destul de importante:
-soldatii vor folosi doar arma lor caracteristica si nu vor putea sa o schimbe
-pentru a face deosebirea dintre raniti si morti, cei dintai vor "cadea" cu capul spre linia inamica, iar ceilalti cu capul spre linia proprie (mai concis, mortii cad pe spate, iar ranitii pe burta)
-armele vor avea efectul descris in caracteristica fiecareia si nu vor exista abateri de la aceasta (adica nu se pot distruge tancuri cu grenade sau pusti)
-o conventie preferentiala: fiecare batalion are soldatii de aceeasi culoare si nuanta
-pentru identificare, pe placa-postament a fiecarui soldat va fi notat nuarul batalionului din care acesta face parte (un numar unic, indiferent de divizie)


Organizarea Diviziei 1 Blindate(Organizarea si dotarile fiecarei divizii vor fi prezentate dupa prezentarea categoriilor Infanterie, Aviatie, Marina,)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu